ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο «ήρωας της ανακαίνισης» είναι εδώ: Είσαι εσύ

Ο «ήρωας της ανακαίνισης» είναι εδώ: Είσαι εσύ

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι ψάχνουμε τον τρόπο για να δώσουμε νέο αέρα στο σπίτι μας. Ποιος θα σε βοηθήσει για να γίνεις ο μετρ, ο σπεσιαλίστας, ο ήρωας της ανακαίνισης; Η Leroy Merlin. Έχει τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στα είδη κήπου, στις κατασκευές, στα εργαλεία και στη διακόσμηση και πρωτοπορεί στην ανακαίνιση σπιτιού.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Αλήθεια, έχεις ξανασυναντήσει 14 διαφορετικά τμήματα κάτω από την ίδια στέγη; Ευρεία γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, τεχνογνωσία της και εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων;

Η Leroy Merlin είναι ο σπεσιαλίστας στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας και θα σε μετατρέψει κι εσένα! Με τις υπηρεσίες, τις ολοκληρωμένες προτάσεις, τις συμβουλές της και τις οδηγίες, βοηθά τον καταναλωτή να κάνει μόνος του ή με την υποστήριξή της, τα όνειρα για το σπίτι του πραγματικότητα και να γίνει έτσι «ό ήρωας του σπιτιού».

Είναι γνωστό πως κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες, σε διάφορους χώρους. Η Leroy Merlin εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση και ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε είδους «project», μεγάλο ή μικρό, σε εξατομικευμένη βάση. Εσύ τι σκεφτόσουν για το καλοκαίρι; Πόσο μεγάλος «μπελάς» σου φαίνεται να αλλάξεις ό,τι σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό;
Tip: Ειδικά για το καλοκαίρι, η Leroy Merlin έχει οργανώσει και αφιερώσει 4 μήνες, από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο, στην Ανακαίνιση του σπιτιού.

Και η ανακαίνιση αυτή μπορεί να γίνει σε κάθε χώρο του σπιτιού:

- στο Μπάνιο, από το χαλάκι μέχρι τα είδη υγιεινής
- στην Κουζίνα, από τη μπαταρία μέχρι τα ντουλάπια
- στα Πατώματα, σε laminate, δάπεδα, πλακάκια
- στους Εξωτερικούς και Εσωτερικούς χώρους, με κατασκευές, επισκευές,
- με Μονώσεις (παράθυρα, πόρτες αλλά και υλικά) και τέλος με φοβερή ποικιλία
- στα Χρώματα για να λάμψει το σπίτι και να πάρει μία νέα όψη.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες και επιλογές, μπορεί σήμερα ο καθένας να γίνει «ο ήρωας της ανακαίνισης» και να ανανεώσει εύκολα το σπίτι του και τη ζωή του! Θα ανακαλύψεις πως εύκολα και οικονομικά θα πετύχεις το στόχο σου και όλοι -οικογένεια, συγγενείς και φίλοι- θα αναγνωρίσουν την αξία σου!

Info: Ως μέλος ενός τεράστιου δικτύου 898 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο, που κατέχει την 2η θέση στην Ευρώπη και την 4η παγκοσμίως στην αγορά του «Φτιάξτο μόνος σου», η Leroy Merlin μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω πραγματικότητα, ενώ είναι σε θέση να εξασφαλίζει διαρκώς ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές ώστε να μπορεί ο καθένας να ανανεώνει και να απολαμβάνει ένα καλύτερο σπίτι.

Καταστήματα LEROY MERLIN: Ελ. Βενιζέλος - Πειραιώς - Πυλαία Θεσσαλονίκης - Νίκαια Λάρισας. Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.

www.leroymerlin.gr, www.facebook.com/LeroyMerlinGreece

Σχετικές ειδήσεις