ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Αφιερωμένη στον πάνσοφο του αρχαίου κόσμου Αριστοτέλη η 25η Έκθεση Σπουδαστών

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Αφιερωμένη στον πάνσοφο του αρχαίου κόσμου Αριστοτέλη η 25η Έκθεση Σπουδαστών

Αφιερωμένη στην κορυφαία μορφή της αρχαίας ελληνικής σκέψης, τον μεγάλο αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο, Αριστοτέλη, θα είναι η φετινή Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 19.00, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Αθήνα, Πατησίων 31.

Με σύνθημα το απόφθεγμα του Αριστοτέλη για την εξέχουσα σημασία της δημιουργίας για τον άνθρωπο –«Να δημιουργείς, και δημιουργώντας να δημιουργείσαι και μην είσαι τίποτε άλλο από την δημιουργία σου», οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπλήξουν ευχάριστα με τις εργασίες και δημιουργίες τους, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Στην 25η Έκθεση Σπουδαστών πρόκειται να παρουσιαστούν εργασίες σπουδαστών και από τους 19 κορυφαίους Τομείς Σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

Διοίκησης & Οικονομίας, Ναυτιλιακών, Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών, Επισιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Φαρμάκων & Καλλυντικών, Ομορφιάς & Μόδας, Διαιτολογίας & Διατροφής, Παιδαγωγικών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, Μηχανολογίας & Μεταφορών, Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών, Δομικών Έργων, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αεροπορικών Σπουδών, Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα της Έκθεσης περιλαμβάνει, εξάλλου, εντυπωσιακές χορογραφίες από ομάδα σπουδαστριών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, και φυσικά, δυνατή μουσική και χορό, δώρα και... πολλές εκπλήξεις!

www.iek-xini.edu.gr