ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έτσι θα είναι το νέο Αεροδρόμιο Σαντορίνης – Τα σχέδια της Fraport

Έτσι θα είναι το νέο Αεροδρόμιο Σαντορίνης – Τα σχέδια της Fraport

Τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Σαντορίνης παρουσίασε η Fraport Greece σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των ενδιαφερόμενων φορέων του νησιού.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, την επέκταση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού και την αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών.

aerodromioa 2

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» συνολικά, θα πραγματοποιηθεί αύξηση 235% στη συνολική έκταση του αεροσταθμού, η οποία θα ανέρχεται στα 15.640 m2 με την αντικατάσταση τμήματος του υπάρχοντος και την ανέγερση νέου. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν: 112% αύξηση των σταθμών Check-in, 100% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών, 20% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών, 250% αύξηση των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου.

aerodromioa 3

«Στόχος μας είναι η ταξιδιωτική εμπειρία κάθε ανθρώπου που επισκέπτεται το νησί να είναι αντάξια της ομορφιάς του συμπληρώνοντας την ιδιαίτερα θετική εικόνα του προς όλο τον κόσμο. Το αεροδρόμιο Σαντορίνης θα αποτελέσει σε λίγα χρόνια άλλο ένα βασικό στοιχείο της παγκόσμιας φήμης του νησιού», δήλωσε ο Alexander Zinell, Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece.

Σχετικές ειδήσεις