ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΣΒΙΕ και ADVANCE PHARMACIES

Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΣΒΙΕ και ADVANCE PHARMACIES
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την ADVANCE Pharmacies

Η υψηλή τεχνογνωσία της Advance στην οργάνωση και λειτουργία πρότυπων φαρμακείων σε συνδυασμό με το κύρος και την εμπειρία της ΣΒΙΕ στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας αποτελούν τα θεμέλια της σημαντικής αυτής σύμπραξης και διασφαλίζουν την επιτυχία της

Η κορυφαία Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας της χώρας και το μεγαλύτερο Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακείων ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχει κάθε σύγχρονο φαρμακείο και δημιουργώντας ένα πλέγμα εξειδικευμένων επαγγελματικών σεμιναρίων για στελέχη και βοηθούς φαρμακείου.

Το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον του φαρμακείου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση σε πραγματικά εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να ανταπεξέλθει στις σύνθετες ανάγκες των ασθενών - πελατών, καθιστούν απαραίτητο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις νέες τάσεις της αγοράς.

«Πιστεύουμε ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δημιουργούμε και προσφέρουμε μαζί, ο όμιλος ΣΒΙΕ & το Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCE, θα δώσουν μια νέα διάσταση στο τι σημαίνει σύγχρονο στέλεχος φαρμακείου» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADVANCE, φαρμακοποιός κ. Πέτρος Γιαννίτσης.

Βασικοί στόχοι των προσφερόμενων σεμιναριακών προγραμμάτων είναι, αφενός η διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων των συμμετεχόντων, αφετέρου δε η παροχή χρηστικών κατευθύνσεων και λύσεων στην καθημερινότητα του φαρμακείου.

«Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με μια ακόμη μεγάλη αποκλειστική συνεργασία, επιβεβαιώνει το απαράμιλλο επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών που διαχρονικά ξεχωρίζουν» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ κ. Νικόλαος Καστρινάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα προγράμματα:

Find us on:
https://www.facebook.com/ieksvie/
https://www.instagram.com/ieksvie/
Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα
210 32.32.323
info@sbie.edu.gr

Σχετικές ειδήσεις