ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 1.135 θέσεις εργασίας

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 1.135 θέσεις εργασίας

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα (23/10), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού προτεραιότητα για τις θέσεις αυτές θα δοθεί στους μακροχρόνια άνεργους και στις ευπαθείς ομάδες ανέργων ενώ σημειώνεται ότι παράλληλα, αναρτήθηκε στο site του Οργανισμού και ο πίνακας αποκλειομένων στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος.

Το πρόγραμμα αφορά άτομα άνω των 18 ετών και είναι 12μηνης διάρκειας.

Οι ωφελούμενοι που θα ενταχθούν στους φορείς υποδοχής έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το μητρώο τους με δύο τρόπους:

  • είτε μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους
  • είτε από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλειομένων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μόνο για τη Θεσσαλονίκη, λόγω της αργίας της 26ης Οκτωβρίου, οι άνεργοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι την Παρασκευή 27 του μήνα και ώρα 12 το μεσημέρι.