ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση ως τις 19 Μαΐου για τις αιτήσεις στο MyBusinessSupport

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση ως τις 19 Μαΐου για τις αιτήσεις στο MyBusinessSupport
Pixabay

Παράταση έως την Τρίτη 19 Μαΐου, έδωσε το ΥΠΟΙΚ στην προθεσμία συμπλήρωσης της αίτησης χορήγησης επιστρεπτέας προκαταβολής μέσω του myBusinessSupport για να διευκολυνθούν οι δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), περισσότερες από 48.500 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει, μέσω της πλατφόρμας «myBusinessSupport», την Αίτηση Χορήγησης της ενίσχυσης.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και για να διευκολυνθούν οι δικαιούχοι οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουν μέχρι σήμερα την Αίτηση Χορήγησης, το υπουργείο Οικονομικών παρατείνει τη σχετική προθεσμία έως την Τρίτη, 19 Μαΐου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν και οι επόμενες πληρωμές.


Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος το υπουργείο Οικονομικών θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για ένα νέο πρόγραμμα του χρηματοδοτικού σχήματος, με πρόσθετο διαθέσιμο ποσό άνω του 1 δισ. ευρώ, το οποίο θα αφορά μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων, που επλήγησαν μετά τον Μάρτιο από την υγειονομική κρίση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Έτσι θα ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα και η εστίαση - Τι να προσέξετε

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων