Άμεση συνάντηση με τις εργοδοτικές οργανώσεις ζητά η ΠΝΟ
Η Ομοσπονδία εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η εργοδοτική πλευρά και η πολιτεία έχουν λάβει τα μηνύματα της προειδοποιητικής απεργίας και ότι θα αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί για την αντιμετώπιση και επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των Ναυτεργατών.
Όπως σημειώνει, τα θέματα της ανανέωσης των ΣΣΕ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, οι μειωμένες οργανικές συνθέσεις και η προστασία των ανέργων ναυτικών είναι, και παραμένουν, στην πρώτη γραμμή και απαιτούν άμεσες λύσεις.
Τέλος, η Ομοσπονδία μας καλεί τους Ναυτεργάτες, όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας για νέους αγώνες.
Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα μας.