ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκόσμια ημέρα RSM

Παγκόσμια ημέρα RSM

Την 20 Σεπτεμβρίου 2012, η RSM Stylianou, θα ενώσει τις δυνάμεις της με τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου της RSM σε όλο τον κόσμο, για να προωθήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της RSM (RSM World Day), μια γιορτή για την ανάπτυξη και την επιτυχία του δικτύου και μια ευκαιρία για να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνογνωσία της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η RSM είναι το έκτο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο και η Παγκόσμια Ημέρα RSM θα συνδέσει τους 32.000 συνεργάτες της, από 700 γραφεία, σε 94 χώρες και θα περιλαμβάνει μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια εντός και εκτός του δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης στα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις καθώς επίσης και επιχειρηματικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

Το γεγονός αυτό στοχεύει στην ανάδειξη των αξιών που ενσωματώνονται στην πρόσφατη καμπάνια με τον τίτλο «RSM World Brandmark», η οποία προβάλλει την στενή διασύνδεση του δικτύου παγκοσμίως καθώς και τo "Connected for Success" ήθος του δικτύου.

Η Jean Stephens, CEO της RSM, δήλωσε σχετικά: « H RSM γίνεται ολοένα και περισσότερο γνωστή για τον τρόπο που προσεγγίζει τον πελάτη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο καθώς και για την στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της. Συνδεόμαστε με τους πελάτες μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους και τα μέλη του δικτύου μας συνδέονται στενά μεταξύ τους για να μεταδώσουν στους πελάτες την δυναμική και την τεχνογνωσία του δικτύου μας. Αυτό το ονομάζουμε «Συνδεδεμένοι για Επιτυχία» (Connected for Success) και αυτό είναι και το θέμα αυτής της πρώτης Παγκόσμιας Ημέρας της RSM.

Την Παγκόσμια Ημέρα της RSM γιορτάζουμε τις αξίες που ενστερνιζόμαστε ως μέλη ενός ισχυρού παγκόσμιου δικτύου υψηλής ποιότητας. Αποτελεί κοινή αρχή μας, η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Stylianou, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη του δικτύου της RSM και συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα της RSM. Το να είμαστε μέλη της RSM μας δίνει τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή με άλλες εταιρείες-μέλη του δικτύου και να αξιοποιούμε την παγκόσμια εμπειρία και γνώση τους προς όφελος των πελατών μας. Αυτή είναι μια πραγματικά παγκόσμια προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην σε βάθος κατανόηση των αναγκών των πελατών και στην ευέλικτη συνεργασία μαζί τους, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να τους συνδράμουμε αποτελεσματικά και με πάθος για να υλοποιήσουν τις επιχειρηματικές φιλοδοξίες τους.

Η παγκόσμια καμπάνια «Connected For Success» μαζί με άλλες προσπάθειες για την εδραίωση του brand της RSM, έχει συντελέσει στην κατά 35% αύξηση των κοινών εργασιών του δικτύου. Τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν μια σημαντική αύξηση στον αριθμό τόσο των νέων όσο και των υφισταμένων πελατών που επιλέγουν το δίκτυο της RSM για να τους παρέχει υπηρεσίες διεθνώς και συνήθως σε περισσότερες από δύο γεωγραφικές περιοχές.

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της RSM, η RSM Stylianou, μέλος της RSM για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, έχει οργανώσει διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και ενδοεταιρικές συναντήσεις και παρουσιάσεις με σύνθημα της την παγκόσμια καμπάνια «Συνδεδεμένοι για Επιτυχία» (Connected for Success).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την RSM Stylianou:

Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,151 25 Αθήνα

Τηλ: 210 67 17 733

Email: info@rsmi.gr, Url: www.rsmi.gr