«Μειώθηκε ο ΦΠΑ – Μειώσαμε τις τιμές»

Newsbomb

Ο Γρηγόρης, πιστός στο όραμά του να παραμείνει η καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων, κρατάει την υπόσχεσή του απέναντι στους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες του μεγαλύτερου δικτύου on-the-go καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και επιστρέφει το ΦΠΑ προχωρώντας σε μειώσεις τιμών.

Από 1η Αυγούστου, 2013 ο Γρηγόρης:

• Μειώνει τις τιμές των προϊόντων του από 5% έως 11% στο 99,7% των προϊόντων με νέο ΦΠΑ (εξαιρούνται οι προσφορές και η τορτίγια σολομού λόγω της πρόσφατης μεγάλης αύξησης στο κόστος της Α' ύλης)
• Διατηρεί στο ακέραιο ΟΛΕΣ τις προσφορές που έχει εδώ και περίπου 2 χρόνια
• Αναγράφει στα καρτελάκια τιμών τις παλιές και τις νέες τιμές, επιτρέποντας στον καταναλωτή να δει άμεσα τις νέες μειωμένες τιμές στα προϊόντα του Γρηγόρη

Σε όσα προϊόντα δεν αλλάζει ο συντελεστής ΦΠΑ, οι τιμές τους παραμένουν ως έχουν. Τέτοια προϊόντα είναι τα γλυκά, τα είδη αρτοποιίας, τα γαλακτοκομικά, τα νερά, τα αλκοολούχα ποτά και τα συσκευασμένα ροφήματα (αναψυκτικά, χυμοί & τσάι). Στα συσκευασμένα μη αλκοολούχα ροφήματα, οι τιμές μειώνονται μόνο για κατανάλωση εντός του καταστήματος, όπου και θα ισχύσει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ 13%.

Σημ. Οι μειώσεις στις προτεινόμενες λιανικές τιμές αφορούν το σύνολο των εταιρικών καταστημάτων Γρηγόρης και συντριπτικό αριθμό καταστημάτων Δικαιοδόχων του Δικτύου που συμφώνησαν να λάβουν μέρος στην ενέργεια.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved