Έλεγχο σε επικίνδυνα ρούχα πραγματοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης

Διαμαντής Σεϊτανίδης

Έλεγχο σε επικίνδυνα ρούχα πραγματοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 14/1/2015 ότι η εταιρεία Champion Europe S.p.A. - Υποκατάστημα Ελλάδος, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, πραγματοποιεί διορθωτικά μέτρα που αφορούν σε 1446 τεμάχια παιδικό σετ μπλούζα - σορτς με κωδικό 401008, διαθέσιμα προς λιανική πώληση, που φέρουν επικίνδυνα κορδόνια στο σορτς. Ο κωδικός αυτός αφορά στην παιδική συλλογή Champion έτους 2008.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, εκ μέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα εν λόγω προϊόντα, ενημερώθηκαν προφορικά και θα ενημερωθούν και εγγράφως με συστημένη επιστολή σχετικά με τις διορθωτικές ενέργειες στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, ώστε να προϊόντα να καταστούν ασφαλή. Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιμοποιούν αφού πρώτα αφαιρέσουν το κορδόνι από το σορτς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία CHAMPION EUROPE S.P.A. – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και συγκεκριμένα με τον κ. Τρύφωνα Μουρλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6146333.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved