ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλεξιάδης: Δεν συμφωνήσαμε νέο φόρο με τους δανειστές

Αλεξιάδης: Δεν συμφωνήσαμε νέο φόρο με τους δανειστές

Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος υπεραμύνεται της «θετικης πλευράς» των ... εκπροσώπων των δανειστών, του γνωστού κουαρτέτου, και «ευχολογεί» πως όλα θα πάνε καλά με τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Τρύφων Αλεξιάδης, κατά την διάρκεια δηλώσεων του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε πως κατά την διάρκεια των συσκέψεων με τους εκπροσώπους των δανειστών στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος, υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και πως και «οι δύο πλευρές» επεσήμαναν πως «οι φόροι πρέπει να είναι δίκαιοι»...

Σ’ αυτό το μοτίβο «δικαιοσύνης» αναμένεται, σύμφωνα με τον ίδιον, να κινηθούν και οι όποιες αλλαγές σημειωθούν με τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Τι σημαίνει αυτό;

Κατά τον υπουργό, να πληρώσουν υψηλότερα τέλη τα μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα. Για το ίδιο θέμα, συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Θα καθυστερήσουμε να τα βγάλουμε για να μπορέσουμε να είναι πιο δίκαια».

Κατά τα υπόλοιπα ο Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε και κάτι άλλο στην ραδιοφωνική του εμφάνιση για τους εκπροσώπους των δανειστών: «Δεν είδα στυγνούς και κυνικούς ανθρώπους»...

Σχετικές ειδήσεις