MEDIA

Eurovision 2019: Ποια θέση κατέκτησαν Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2019: Ποια θέση κατέκτησαν Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με νικητή της χώρα της Ολλανδίας

Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το «Better Love» έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 και κατέκτησε την 21η θέση εμ 71 βαθμούς.

Αντίστοιχα, η Τάμτα στην εμφάνισή της εκπροσωπώντας την Κύπρο κατέλαβε την 15η θέση με 101 βαθμούς.

Δείτε παρακάτω μέσα από βίντεο και φωτογραφίες τις εμφανίσεις Ελλάδας και Κύπρου.

Η εμφάνιση της Ελλάδας

Η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019, με το κατάλευκο φόρεμά της λίγο μετά τις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου (18/05) και «μάγεψε» το Τελ Αβίβ.

Είκοσι έξι χώρες διαγωνίστηκαν στον τελικό της Eurovision, διεκδικώντας την πρώτη θέση.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή με τις χορεύτριες στο πλευρό της και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα:

Τα χρώματα στο φόντο της ήταν το μωβ και το ροζ ενώ αντανακλούσε και το κίτρινο από τα φορέματα που ήταν ντυμένες οι χορεύτριές της. Η παραμυθένια κατασκευή με λουλούδια ολοκλήρωσε την απίθανη εμφάνισή της.

Τόσο η σκηνική της παρουσία όσο και οι φωνητικές της ικανότητες μάγεψαν τους πάντες.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα:

Η εμφάνιση της Κύπρου

Η Τάμτα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019, με το αποκαλυπτικό ημιδιάφανο κορμάκι στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (18/05) και έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας το «Replay».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την εμφάνιση της Τάμτα:

H Κύπρος εμφανίστηκε στην 11η θέση και η εκθαμβωτική Τάμτα βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της. Το αποκαλυπτικό της κορμάκι ήταν φτιαγμένο από πλαστικό και δεν υπήρχε καθόλου ύφασμα. Από το ίδιο υλικό ήταν και το jacket της και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που όπως είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν είναι «μπότες αλλά μία κατασκευή που προσαρμόζεται ως κάλτσα».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2019: Αυτή είναι η εθελόντρια που έκλεψε την καρδιά των Ελλήνων (pics)

Eurovision 2019: Αυτή είναι η νικήτρια χώρα