Όπως την Παρασκευή η λειτουργία των τραπεζών τη Δευτέρα

Newsroom Newsroom

Όπως την Παρασκευή η λειτουργία των τραπεζών τη Δευτέρα

Ανοικτά και με τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες, είναι από το πρωί τα περίπου 1.000 καταστήματα των τραπεζών που λειτούργησαν την περασμένη Τετάρτη - Παρασκευή.

Παράλληλα, όσοι συνταξιούχοι δεν είχαν εισπράξει τα 120 ευρώ της σύνταξης τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να τα εισπράξουν σήμερα από τα γκισέ στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Επίσης, αναμένεται η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το τι θα γίνει με το περιεχόμενο των θυρίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη ΠΝΠ θα ορίζεται και ο τρόπος λειτουργίας των πιστωτικών ιδρυμάτων με βάση τις αποφάσεις που θα λάβει εντός της ημέρας η ΕΚΤ.

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των τραπεζών, με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

Tα καταστήματα των τραπεζών – μελών της που ήταν ανοικτά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, για τις ίδιες συναλλαγές.

Oπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε αυτά τα καταστήματα θα εξυπηρετηθούν και όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν ακόμα εισπράξει το ποσό των 120 ευρώ, διότι δεν έχουν κάρτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved