TRAVEL

Πανέμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας!

Πανέμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας!

Δεν είναι μόνο τα ελληνικά νησιά, που σε προκαλούν να τα επισκεφτείς το καλοκαίρι...

Γνωρίστε μερικές από τις πιο όμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας.

Αλεξανδρούπολη

2011109


Η πρωτεύουσα της θρακικής γης είναι ιδανική αφετηρία για να γνωρίσει κανείς την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες του Αϊ-Γιώργη και της Αγίας Παρασκευής στη Μάκρη και τις πιο απομακρυσμένες στα Δίκελα και στη Μεσημβρία.

Πάργα

ΠΑΡΓΑ


Τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια, το νησάκι της Παναγιάς, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της μαγευτικής Πάργας, με το εκκλησάκι και το γραφικό καμπαναριό διαμορφώνουν ένα μαγευτικό τοπίο.

Αξίζει να θαυμάσετε από κοντά τον κλειστό κόλπο του Αϊ Γιαννάκη με την πηγή του γλυκού νερού που αναβλύζει στο κέντρο του.

Πύλος

3439 mes1 053


Η Πύλος βρίσκεται στο νομό Μεσσηνίας. Χτίστηκε το 1828 με σχέδια του Γάλλου στρατηγού Μαιζόν αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους.

Ο όρμος του Ναυαρίνου, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου όπου διαδραματίστηκε και η περίφημη ναυμαχία, απλώνεται μπροστά στην πόλη, μαγεύοντας τον επισκέπτη.

Άγιος Νικόλαος

Lake Voulismeni


Η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου της Κρήτης διατηρεί την αυθεντικότητα της με τη γαλήνια, φιλόξενη ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Τη δεκαετία του '60, ανακάλυψαν τον Άγιο Νικόλαο διάσημοι κινηματογραφιστές όπως ο Ζυλ Ντασέν και ο Γουώλτ Ντίσνεϋ. Έτσι έγινε hot spot και άρχισε να συγκεντρώνει μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης:

Γνωρίστε τα πιο πολυσύχναστα μέρη στον κόσμο... (pics)