Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

Οver the Counter

Η πληροφόρηση για την οικονομία και μέσω Podcast. Αποκαλύψεις, αναλύσεις και συνεντεύξεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Επιχειρηματικές, χρηματηστηριακές και τεχνολογικές ειδήσεις, με φόντο την οικονομική δραστηριότητα. Με τον Θανάση Κουκάκη...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12-11-2021

Οίνος ευφραίνει καρδίαν;

Το Newsbomb.gr και το podcast «Over the Counter» σε αυτό το επεισόδιο καταπιάνονται με την ελληνική οινοπαραγωγή και το μεθυστικό ταξίδι τολμηρών αμπελοκαλλιεργητών που με μεράκι και υπομονή ξεπερνούν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.
12:29
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
08-11-2021

Ενεργειακή Κρίση: «Η τέλεια καταιγίδα»

Ο Νικόλαος Φαραντούρης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μιλάει στο Newsbomb.gr και στο podcast του Over the Counter για την «τέλεια καταιγίδα» της τρέχουσας ενεργειακής κρίσης και τις βέλτιστες πολιτικές αντιμετώπισής της, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
13:24
01-10-2021

Bitcoin… 12 χρόνια φαγούρα

Καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται ημέρα με την ημέρα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ο Θανάσης Κουκάκης σχολιάζει το παρελθόν και το μέλλον τους, εστιάζοντας στο Bitcoin και στις προοπτικές του.
13:55