ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οver the Counter podcast #1: Bitcoin … 12 χρόνια φαγούρα

Newsbomb

ΟVER THE COUNTER • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01

Bitcoin… 12 χρόνια φαγούρα

00.00/13:55

Η πληροφόρηση για την οικονομία και μέσω Podcast. Αποκαλύψεις, αναλύσεις και συνεντεύξεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Επιχειρηματικές, χρηματηστηριακές και τεχνολογικές ειδήσεις, με φόντο την οικονομική δραστηριότητα. Με τον Θανάση Κουκάκη...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

ΟVER THE COUNTER • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το Οver the Counter η στήλη οικονομικής πληροφόρησης του Newsbomb θα βρίσκεται πλέον κοντά σας και με podcast.

Στο πρώτο μας επεισόδιο μιλάμε για ένα trendy topic που απασχολεί τους πάντες: το Bitcoin και ευρύτερα την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα εξαιρετικά διφορούμενό θέμα, καθώς διχάζει εδώ και καιρό την επενδυτική κοινότητα. Έχουν φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και ισχυρούς πολέμιους.

Με κεφαλοποίηση που ξεπερνάει τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, σταδιακά καθιερώνονται ως μέσα συναλλαγής και ως assets με δυνητική επενδυτική αξία.

Είναι τα κρυπτονομίσματα ένας θησαυρός που βλέπουν μόνο εκείνοι που έχουν μια καινούργια ματιά στα πράγματα ή είναι μια κερδοσκοπική οφθαλμαπάτη, που δημιούργησαν και συντηρούν κάποιοι για να θησαυρίζουν σε βάρος αφελών ανθρώπων που καταθέτουν ότι έχουν και δεν έχουν, πιστεύοντας τυφλά μια υπόσχεση γρήγορου πλουτισμού;