ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απόστολος Γκλέτσος: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης (vid)

Απόστολος Γκλέτσος ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης
O Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε
Intime News

Για το ενδεχόμενο να κατέβει ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος επικεφαλής της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο lamianow, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης. «Οπωσδήποτε θα είμαι. Το χάσαμε, χάσαμε για λίγο ας το πούμε έτσι. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν πώς ακριβώς έγινε. Δικαιούμαστε να προσπαθήσουμε ξανά. Θα είμαστε εκεί. Ναι, θα είμαι εκεί», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «Βεβαίως είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά στην αυτοδιοίκηση ο Απόστολος Γκλέτσος είναι με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον λαό. Όσοι πιστοί συμβαδίζουν μαζί μου. Από εκεί και πέρα κανένας δεν θα μας καπελώσει κανένας ποτέ».

Τέλος, σε σχέση με το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους ενδεχομένως τον ψηφίσουν είπε «ότι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι σωστό για εκείνους. Να μην δουν το μικρό εγώ, αλλά το μεγάλο εμείς».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Γκλέτσος στο Περιφερειακό: «Φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε και ο κόσμος πεινάει»