ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κάτοικοι Εξαρχείων προς Καμίνη: Να αποκατασταθεί η ασφάλεια

Κάτοικοι Εξαρχείων προς Καμίνη: Να αποκατασταθεί η ασφάλεια

Την λήψη μέτρων προκειμένου να απομακρυνθούν διακινητές και χρήστες ζητούν με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, κάτοικοι της Νεάπολης Εξαρχείων.

Σε αυτή καθιστούν τον δήμαρχο υπεύθυνο «για τη συνεχιζόμενη αδράνεια, της οποίας ως δημότες είμαστε θύματα» καθώς υπάρχουν «συστηματικά κρούσματα παραβατικότητας.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη «συνεχιζόμενη κατάληψη του 5ου Λυκείου Αθηνών επί των οδών Πρασσά και Μερλιέ, την οποία έχουμε φέρει σε γνώση σας με επανειλημμένα διαβήματα και η οποία θέτει σοβαρά προβλήματα υγείας σε όλους μας, έχουν υποβαθμίσει το επίπεδο διαβίωσης στη γειτονιά μας».

Η συγκεκριμένη επιστολή, η οποία υπογράφεται από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Νίκο Αλιβιζάτο, και αρκετούς ακόμα κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, δημοσιοποιήθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων ήταν στην ημερήσια διάταξη. Από την πλευρά του δημάρχου, ο οποίος και αυτός με την σειρά του έχει θέσει το ζήτημα της καθημερινής αστυνόμευσης, αναγνώρισε τις δυσκολίες αλλά δεν διέγραψε τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει προς την σωστή κατεύθυνση, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Σχετικές ειδήσεις