Επεισόδια Πολυτεχνείο: Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη μάχη της Πατησίων

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας –…

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη: Φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ έξω από το ΑΠΘ (vids+pics)

Κουκουλοφόροι έσπασαν θρανία, έβαλαν φωτιές και έστησαν…

Γερμανός άφησε «παγωτό» τον Τσίπρα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ...νο από την Ελλάδα;»

Αντιμέτωπος με την πιο άβολη ερώτηση που…

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου…

Σεισμός στην Ηλεία

Σεισμική δόνηση ανησύχησε τους κατοίκους της Ηλείας…

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με άριστα ποιοτικά και βιολογικά Θεσσαλικά προϊόντα ελαιόλαδου και ελιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου 2017.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, με τη συμμετοχή παραγωγών ελαιόλαδου και ελιάς και εκλεκτών αγροτικών – τοπικών προϊόντων.

Σκοπός αυτής της γιορτής είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες νέοι, γονείς, οικογένειες, παιδιά – ποιοτικά ελαιοκομικά προϊόντα και προϊόντα από τις τοπικές και παραδοσιακές κουζίνες των νησιών, των πεδινών και των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν απίθανες συνταγές βασισμένες στην ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου, τις οποίες θα ετοιμάσουν 40 Chef ειδικά για το φεστιβάλ. Θα δουν από κοντά τα στάδια παραγωγής τροφών που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι μας, θα γνωρίσουν νέες συνταγές και θα τους δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουν, να γευτούν και να αγαπήσουν την καλή διατροφή, το βασικότερο συστατικό της υγείας μας ώστε να μπορέσουν να την προσφέρουν στους δικούς τους ανθρώπους, στην οικογένεια τους και σε αυτούς που αγαπούν.

Το Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς είναι η γιορτή των αγνών, παραδοσιακών και τοπικών τροφών και συνταγών της Ελλάδας ώστε όλοι να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ότι καλύτερο, ωραιότερο και σπουδαιότερο έχει να δείξει αυτή η χώρα μετά τους ανθρώπους, τους τόπους και τις κουζίνες της.