Κακοκαιρία Αττική: Έκλεισε η «Αλεξάνδρας» από πτώση δέντρου - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Τριάντα κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για…

Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 55χρονος που ξυλοκόπησε τον 33χρονο

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το απόγευμα…

Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας…

Κακός χαμός στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά την ώρα που μιλά ο Τραμπ (vid)

Μία κίνηση του Ερντογάν που δεν θα…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Βαθμολογήστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

H Περιφέρεια Θεσσαλίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με άριστα ποιοτικά και βιολογικά Θεσσαλικά προϊόντα ελαιόλαδου και ελιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου 2017.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, με τη συμμετοχή παραγωγών ελαιόλαδου και ελιάς και εκλεκτών αγροτικών – τοπικών προϊόντων.

Σκοπός αυτής της γιορτής είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες νέοι, γονείς, οικογένειες, παιδιά – ποιοτικά ελαιοκομικά προϊόντα και προϊόντα από τις τοπικές και παραδοσιακές κουζίνες των νησιών, των πεδινών και των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν απίθανες συνταγές βασισμένες στην ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου, τις οποίες θα ετοιμάσουν 40 Chef ειδικά για το φεστιβάλ. Θα δουν από κοντά τα στάδια παραγωγής τροφών που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι μας, θα γνωρίσουν νέες συνταγές και θα τους δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουν, να γευτούν και να αγαπήσουν την καλή διατροφή, το βασικότερο συστατικό της υγείας μας ώστε να μπορέσουν να την προσφέρουν στους δικούς τους ανθρώπους, στην οικογένεια τους και σε αυτούς που αγαπούν.

Το Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς είναι η γιορτή των αγνών, παραδοσιακών και τοπικών τροφών και συνταγών της Ελλάδας ώστε όλοι να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ότι καλύτερο, ωραιότερο και σπουδαιότερο έχει να δείξει αυτή η χώρα μετά τους ανθρώπους, τους τόπους και τις κουζίνες της.