Ανανεώθηκε:

Kωνσταντέλλος: Μύθος η «μπάρα» που θα κλείνει τη χερσόνησο του Αστέρα στο Λαιμό

Newsroom Newsroom

Kωνσταντέλλος: Μύθος η «μπάρα» που θα κλείνει τη χερσόνησο του Αστέρα στο Λαιμό
"Η οδός Απόλλωνος που διασχίζει το Λαιμό θα μείνει για πάντα κοινόχρηστη και ανοιχτή χωρίς καμία μπάρα" διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Έναν από τους διαδομένους μύθους σε ό,τι αφορά τα έργα ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης διέψευσε εκ νέου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος το βράδυ της Δευτέρας (8/4/2019).

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Δήμαρχος τόνισε ότι η οδός Απόλλωνος που διασχίζει το Λαιμό θα μείνει για πάντα κοινόχρηστη και ανοιχτή χωρίς καμία μπάρα.

Σύμφωνα με τα – εδώ και χρόνια πλέον – γνωστά σχέδια της επένδυσης, η Απόλλωνος θα πεζοδρομηθεί μετά τη δεύτερη είσοδο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, με τη διαμόρφωση ποδηλατόδρομου και περιπατητικής διαδρομής ανοιχτής φυσικά για όλους.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε ότι με παρέμβαση της δημοτικής αρχής, θα επισπευθεί η κατασκευή του κυκλικού κόμβου για την αναστροφή των οχημάτων με παράλληλη πρόβλεψη για θέσεις στάθμευσης, ώστε το σημείο να είναι προσιτό.

«Η πεζοδόρμηση του τμήματος αυτού των 800 μέτρων ήταν πάγιο αίτημα της Βουλιαγμένης», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Δημάρχου είχε ως αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Θάνου Ματόπουλου που δήλωσε βέβαιος σε πολιτική εκδήλωση της παράταξής του την Κυριακή ότι «θα μπει μπάρα στον Αστέρα» από τους επενδυτές οι οποίοι «θέλουν να αποκλείσουν τη χερσόνησο».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε ότι ο Λιμενικός Σταθμός δεν θα φύγει από τη μαρίνα.

ΠΗΓΗ 3vita.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πέντε νέα υπερ-πανεπιστήμια: Όλα τα νέα τμήματα - Ποιες σχολές συγχωνεύονται

Στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved