ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE BLOG - Βουλή: Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για τη Νέα Σμύρνη και την αστυνομική βία

LIVE BLOG - Βουλή: Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για τη Νέα Σμύρνη και την αστυνομική βία

Στη Βουλή μεταφέρεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη αφενός με τον ξυλοδαρμό νεαρού την περασμένη και αφετέρου με τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι επενδύει στο διχασμό και στη δημιουργία συνθηκών κοινωνικής έντασης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχεία για τον αντίκτυπο των διαδηλώσεων στην διασπορά του κορονοιού.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να αποδομήσει πλήρως τις επιθέσεις που δέχεται από το Μέγαρο Μαξίμου, συνδέοντας την αύξηση κρουσμάτων αστυνομικής βίας με την αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την πανδημία και την οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να ρίξει όλη την ευθύνη για το κλίμα διχασμού που επικρατεί στην κοινωνία, στη πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr.