ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Βγήκαν τα... μαχαίρια - Κασσελάκης μαινόμενος, νέα επίθεση από την Έφη Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Βγήκαν τα... μαχαίρια - Κασσελάκης μαινόμενος, νέα επίθεση από την Έφη Αχτσιόγλου
eurokinissi

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύσσωμη η «Ομπρέλα» αποφάσισε να αποχωρήσει από το κόμμα - Σκληρή απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου - Παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Τζουμάκας

«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα». Αυτή η φράση επικρατεί τις τελευταίες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την «πύρινη» ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, καθώς οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μια την άλλη!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε ξανά στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής καλώντας όσους αποχώρησαν και έχουν βουλευτική έδρα να την παραδώσουν ενώ κατέστησε υπόλογους τους «45» της «Ομπρέλας» για την απόφασή τους, προς τους ψηφοφόρους.

Από την άλλη, η Έφη Αχτσιόγλου με ανακοίνωσή της πραγματοποίησε ολομέτωπη επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, στο οποίο αναφέρει πως ο πρόεδρος της παράταξης «ευτελίζει τη Δημοκρατία και την Αριστερά».

Νωρίτερα με κείμενό της, η «Ομπρέλα» γνωστοποίησε πως τα 45 μέλη της αποτελούν παρελθόν από την Κουμουνδούρου. Μέσα σε αυτούς δυο βουλευτές, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Κυριακής, αποχώρησε και ο Στέφανος Τζουμάκας...

Σχετικές ειδήσεις