ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρυφή συμφωνία Τσίπρα: Τούρκοι χωροφύλακες στα ελληνικά νησιά

Κρυφή συμφωνία Τσίπρα: Τούρκοι χωροφύλακες στα ελληνικά νησιά

Απίστευτο κι όμως αριστερό... Τούρκοι χωροφύλακες θα ελέγχουν τους παράτυπους μετανάστες στα ελληνικά νησιά - Την τουρκική «εισβολή» παραδέχτηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ

Πόδι στα ελληνικά νησιά βάζει η Τουρκία με τη συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης, με πρόσχημα το προσφυγικό ζήτημα!

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η ύψιστη παραχώρηση της κυβέρνησης από τις πάγιες θέσεις της χώρας, που στο μέλλον μπορεί να αποβεί μοιραία για τα εθνικά συμφέροντά μας.

Αυτή τη φορά, η κυβέρνηση Τσίπρα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχθηκε να μπορεί να δρα η τουρκική χωροφυλακή στο Αιγαίο και στα νησιά με το πρόσχημα ότι θα συμβάλλει στην καταπολέμηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών και στην πάταξη των λαθρεμπόρων - διακινητών!

Η κυβέρνηση, μάλιστα, προσπάθησε να αποσιωπήσει αυτή την ανθελληνική συμφωνία που υπεγράφη από τον Πρωθυπουργό στη Σμύρνη, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε. Εξ ου και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Το Παρόν και η είδηση και μόνο στο άκουσμά της προκαλεί πανικό, καθώς πρόκειται βεβαίως για τραγική ήττα με απρόβλεπτες συνέπειες για την ελληνική διπλωματία.

Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας επιβεβαίωσε την είδηση και παραδέχτηκε... πως ένας Τούρκος υπάλληλος θα αποφασίζει ουσιαστικά για την επανεισδοχή των μεταναστών στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, οι συγκεκριμένοι παρατηρητές δεν θα είναι σώνει και καλά αστυνομικοί, αλλά μπορεί να είναι υπάλληλοι της τουρκικής γραμματείας μετανάστευσης.

«Θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα πρωτόκολλο παραλαβής και θα παίρνει αυτούς τους ανθρώπους και θα τους πηγαίνει στην χώρα του», διευκρίνισε.

Η παραδοχή του αυτή, σε εκπομπή του Σκάι, προκάλεσε πανικό στο πάνελ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, να δηλώνει πως «δεν δέχεται Τούρκο χωροφύλακα στα νησιά».

Σχετικές ειδήσεις