ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μείζον πολιτικό ζήτημα η σιωπή του Τσίπρα για τα καμώματα του Καμμένου

Μείζον πολιτικό ζήτημα η σιωπή του Τσίπρα για τα καμώματα του Καμμένου

Κύριε Τσίπρα, άλλο ανοχή κι άλλο συνενοχή... – Καζάνι που βράζει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Αρνούνται πλέον να «καλύπτουν» τον Καμμένο στο δημόσιο διάλογο τα στελέχη της Κουμουνδούρου

Η περίπτωση του Πάνου Καμμένου έχει αρχίσει πλέον να ξετυλίγεται στα μάτια του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων που του εμπιστεύθηκαν την είσοδό του στη Βουλή.

Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται έχει απομακρύνει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στελέχη, αλλά και βεβαίως χιλιάδες ψηφοφόρους των οποίων την ψήφο έχει υφαρπάξει με δεκάδες ψεύδη ο κ. Καμμένος και οι ακόλουθοί του.

Εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι το μέγεθος της ανοχής που επιδεικνύει ο πολιτικός του συνέταιρος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι οι πράξεις του κ. Καμμένου εκθέτουν συνεχώς την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις για το... βίο και την πολιτεία του Πάνου Καμμένου, παρά την εμπλοκή του με εταιρείες θολού ιδιοκτησιακού καθεστώτος και αγνώστου δραστηριότητας, στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν πως δεν βλέπουν τίποτα.

Παρά τις δεκάδες καταγγελίες για συγγένειες και επιλεκτικές φιλίες με μεγαλοεργολάβους και υποψήφιους καναλάρχες οι σύμβουλοι του Τσίπρα συνεχίζουν να τον καλύπτουν...

Δεν δίνουν καμία απάντηση στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τις υποθέσεις φοροφυγάδων που αναλαμβάνει η σύζυγός του την ώρα που ο ίδιος διατείνεται ότι θα τους βάλει φυλακή, ενώ συν τοις άλλοις, δεν ενδιαφέρεται κανένας να ελέγξει τι γίνεται με τα πρόστιμα που έχει βεβαιώσει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου στον κ. Καμμένο.

Η στάση που κρατά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πλέον προκαλέσει σωρεία ερωτημάτων και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι γνωστό ότι δεκάδες κορυφαία στελέχη του κόμματος είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!!!

Οι εισηγήσεις και οι οχλήσεις που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας για τον συνέταιρό του είναι πλέον δεκάδες και καθημερινές.

«Βρες τρόπο να πάρεις αποστάσεις από αυτόν και να τον... βγάλεις από τη μέση το συντομότερο δυνατόν».

Η φράση αυτή ακούγεται από ολοένα και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν πλέον αντιληφθεί ότι ο Πάνος Καμμένος δεν αποτελεί απλά ένα βαρίδιο στη διακυβέρνηση, αλλά είναι κι επικίνδυνος για το προφίλ κυβερνησιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του άκρατου λαϊκισμού που τον διακρίνει.

Βουλευτές και στελέχη της Κουμουνδούρου έχουν πλέον αντιληφθεί ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό φραγμό και κινείται πλέον στο δόγμα «όλα για την καρέκλα και την εξουσία».

Ακόμα και οι πρακτικές πολιτικής αντιπαράθεσης που χρησιμοποιεί με τους πολιτικούς του αντιπάλους ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, με πρόσφατο παράδειγμα την αήθη επίθεση κατά της Φώφης Γεννηματά προκειμένου να σκεπάσει τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τις οποίες κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία.

Ήδη όπως μαθαίνουμε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι καζάνι που βράζει εναντίον του Καμμένου ενώ αρκετοί κορυφαίοι έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους στον Αλέξη Τσίπρα και του έχουν διαμηνύσει: «Είναι η τελευταία φορά που τον υπερασπιζόμαστε. Δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν να συνδέεται το κόμμα με τις συμπεριφορές ενός τέτοιου ανθρώπου».

Η μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο του Αλέξη Τσίπρα και πρέπει να αποφασίσει αν θα εξακολουθεί να συνδέει το όνομά του με έναν άνθρωπο που κινείται στα όρια του πολιτικού unfair.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον κ. Καμμένο, σε άλλες εποχές θα ήταν ικανές να ρίξουν κυβέρνηση. Παρόλα αυτά στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μετατρέψει την ανοχή σε πολιτική συνενοχή και είναι ηθικός ξεπεσμός για έναν πρωθυπουργό όχι μόνο να καλύπτει τέτοιες συμπεριφορές, αλλά να εξακολουθεί να συναναστρέφεται με τον κ. Καμμένο και να γυρίζει μαζί του σε καλοκαιρινές αποδράσεις με το κότερο του τελευταίου.

Κύριε Πρωθυπουργέ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποίος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

Αλίμονο αν σας κολλήσουν κάποια στιγμή πίσσα και πούπουλα για τα καμώματα άλλων...

Σχετικές ειδήσεις