ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ά. Νταλάρα: Προσπαθώ με κόστος να φύγουν οι σκιές

Ά. Νταλάρα: Προσπαθώ με κόστος να φύγουν οι σκιές

Η Άννα Νταλάρα μιλώντας σήμερα στον flash Fm, δήλωσε ότι δεν μπήκε στην πολιτική ζωή ως γόνος πολιτικής οικογένειας, ενώ συμπλήρωσε πως "μπήκα με κάποια αιτήματα. Με κόστος προσπαθώ. Για να φύγουν σκιές. Γι΄ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε".

«Πρέπει να δώσουμε πειστικές απαντήσεις στους πολίτες. Να κλείσουμε λογαριασμούς με το χθες. Όταν κάνει τη δουλειά της η δικαιοσύνη τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» σημείωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Το μνημόνιο είχε ζητήματα που έπρεπε να είχαμε κάνει. Δεν ήταν μονόδρομος οι οριζόντιες περικοπές. Βλέπω ότι πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει με αφορμή το μνημόνιο. Όμως και αλλού, όπου δεν υπάρχει, πρέπει να γίνουν αντίστοιχες τομές. Εάν εφαρμοζόταν σωστά, δε θα υπήρχε όλη αυτή η αμφιβολία στους πολίτες. Έκανα συνειδητή επιλογή διαβάζοντάς το και πιστεύοντας σε τομές που έπρεπε να είχαν γίνει. Τώρα, εξαπατηθήκαμε ως βουλευτές, θα ζητήσουμε ευθύνη», εξήγησε η κα. Νταλάρα, συμπληρώνοντας βέβαια πως εάν η Δημοκρατική Αριστερά συμφωνούσε σε συνεργασία, αυτό θα ήταν πολύ βοηθητικό.