ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗ.ΣΥ.: Ο καθηγητής Γ. Μπήτρος επικεφαλής στο Επικρατείας

ΔΗ.ΣΥ.: Ο καθηγητής Γ. Μπήτρος επικεφαλής στο Επικρατείας

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα είναι ο καθηγητής Γιώργος Μπήτρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Επίσης οι κύριοι Φώτης Περλικός, τέως πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γιώργος Σαρηγιαννίδης, τέως πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και Δημήτρης Σκάλκος, γενικός διευθυντής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στη Δημοκρατική Συμμαχία.

«Είμαι όχι μόνο περήφανη, αλλά και ευτυχής γιατί η Δημοκρατική Συμμαχία πιστή σε αυτό που έχει εξαγγείλει, δηλαδή να έχει στην επόμενη Βουλή ανθρώπους χρήσιμους και απαραίτητους για το αύριο της Ελλάδας, σας ανακοινώνω σήμερα ότι ο καθηγητής Γιώργος Μπήτρος", δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ συμπλήρωσε ότι " για εμάς είναι πολύ σημαντικό, διότι στη Δημοκρατική Συμμαχία ο κ. Μπήτρος θα μπορεί να συνεργαστεί με σειρά άλλων στελεχών που πιστεύουν στη φιλελεύθερη αντίληψη, που πιστεύουν στην ανάγκη της οικονομίας της αγοράς, όπως οι δύο πρώην πρόεδροι της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ο Φώτης Περλικός και ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης καθώς και ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών ο Δημήτρης Σκάλκος".

«Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόσκληση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη να ηγηθώ του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κινήματος", δήλωσε ο Γ. Μπήτρος με την σειρά του, ενώ ο Δημήτρης Σκάλκος είπε πως «στις επερχόμενες εκλογές καλούμαστε να αντιπαλέψουμε τις δυνάμεις του ανεύθυνου λαϊκισμού, του επικίνδυνου μηδενισμού και της στείρας άρνησης, που απειλούν να γυρίσουν την ελληνική κοινωνία δεκαετίες πίσω".