ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσίασε σήμερα τα ψηφοδέλτιά της σε συνέντευξή Τύπου που παραχωρήθηκε από τρείς εκ των υποψηφίων, τον κ. Άγγελο Χάγιο, τον κ. Δημήτρη Σαραφιανό και τον κ. Πέτρο Κωσταντίνου.

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαίνει χωρίς επικεφαλής, με περισσότερους από 400 υποψήφιους, με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, μην αναγνωρίζοντας αποκλεισμούς που επέβαλε η Διακομματική Επιτροπή», είπε ο κ. Άγγελος Χάγιος.

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι έτοιμη να δώσει μάχη και για το χαράτσι της υποψηφιότητας», συμπλήρωσε ο κ. Χάγιος, ζητώντας από όλες τις αριστερές δυνάμεις «να πάρουν θέση» στο ζήτημα.

«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να συγκροτήσουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις, είναι απομονωμένοι και πανικόβλητοι», δήλωσε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, αναφέροντας ότι «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ένα μέτωπο ρήξης και ανατροπής που θα το βρουν απέναντί τους, τόσο οι μνημονιακοί, όσο και οι τάχα αντιμνημονιακοί».

«Τώρα με τους αγώνες μας, την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, μπορούμε να επιβάλλουμε τον νέο δρόμο», τόνισε ο Δημήτρης Σαραφιανός, τονίζοντας ότι «ήρθε η ώρα για Ανταρσία και στις κάλπες, καθώς η μόνη χαμένη ψήφος είναι αυτή που δεν προσφέρει έξοδο από την παρούσα κατάσταση».

Ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου, Γιώργος Ρούσης, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του απέστειλε γραπτή ανακοίνωση στην οποία έλεγε πως «αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση να κατέβω υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θέλοντας, με την υποψηφιότητά μου αυτή, να την ενισχύσω ολόψυχα, ως την πιο συνεπή αγωνιστική, μετωπική, αδογμάτιστη, αγνή αριστερή δύναμη».