ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρμα Πολιτών: Ευχαριστούμε όσους υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας

Άρμα Πολιτών: Ευχαριστούμε όσους υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας

"Η Εκλογική Επιτροπή το Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει τους 311 Έλληνες και Ελληνίδες, που υπέβαλλαν αίτηση να συμπεριληφθούν στους υποψήφιους του Κόμματος μας", δήλωσε σήμερα το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

"Από αυτούς, επελέγησαν 192 οι οποίοι προσφέρθηκαν στην προσπάθεια συγκρότησης κοινών ψηφοδελτίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τα πολύ στενά χρονικά περιθώρια και το γεγονός ότι και το συνεργαζόμενο Κόμμα, είχε ήδη ανακοινώσει δημόσια αρκετούς υποψηφίους, αλλά και η ανάγκη ποσόστωσης γυναικών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος, δημιούργησε αντικειμενικές δυσκολίες για τη συμμετοχή όλων", εξηγεί το Άρμα Πολιτών στην ανακοίνωσή του.

"Η μη συμμετοχή όλων των προταθέντων από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στα κοινά ψηφοδέλτια οφείλεται μόνον σε αντικειμενικούς λόγους και όχι σε θέματα προσωπικότητας, κύρους και προσφοράς στην κοινωνία των υποψηφίων.

Όλοι εντός και εκτός ψηφοδελτίων δίνουμε τη μάχη των εκλογών που είναι κρίσιμη για την Ελλάδα μας.

Τα μέλη και οι φίλοι του Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στρατεύθηκαν ήδη με πνεύμα ενότητας μετά την συμφωνία που υπογράψαμε", συνέχισε η ανακοίνωση.