ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Πειραιώτες κοντά στον Κ. Κατσαφάδο

Οι Πειραιώτες κοντά στον Κ. Κατσαφάδο

Το πολιτικό του γραφείο σε μια από τις περιοχές του Πειραιά, που δοκιμάζονται καθημερινά από την κρίση, τα Μανιάτικα, εγκαινίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Περισσότεροι από 500 πολίτες έδωσαν βροντερό παρόν στην προεκλογική εκδήλωση. Οι νέοι έδωσαν τον παλμό, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ΝΔ και του Κ. Κατσαφάδου.

Η παρουσία εκατοντάδων πολιτών στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ δεν προκάλεσε έκπληξη.

Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες θεωρούν τον Κ. Κατσαφάδο δικό τους παιδί...

Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εδώ στα Μανιάτικα, το μήνυμα είναι δυνατό και καθαρό.Μπορούμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο και πρόσωπα των ανθρώπων.Με αλλαγές και ανατροπές. Με νέους ανθρώπους και με όπλο την αλήθεια.

Είμαστε εδώ για να πούμε τι θα γίνει τη επόμενη μέρα, για να δώσουμε ελπίδα στον Ελληνικό λαό. Δέσμευση της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά είναι η αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων. Δεν θα επιβληθεί κανένας νέος φόρος που θα θίγει ους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους».

Ο Κώστας Κατσαφάδος επισήμανε μενόημα και ιδιαίτερη έμφαση τα κλειστά και άδεια καταστήματα της περιοχής,τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Να παραμερίσει η οργή και η απόγνωση για να περάσει η ελπίδα» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση που δεν υπήρχαν κομματικές σημαίες αλλά μόνο ελληνικές.