ΚΟΜΜΑΤΑ

Τσίπρας: Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου

Τσίπρας: Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου

Επίθεση κατά του Α. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο Α. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «ο πανικός τους είναι έκδηλος γιατί έχουν έναν και μόνο εφιάλτη, μία κυβέρνηση της Αριστεράς».

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο λαός με την ψήφο του θα στείλει και τους δύο στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας», ενώ παράλληλα απηύθυνε πρόσκληση στους αναποφάσιστους και προβληματισμένους πολίτες να ψηφίσουν χωρίς δισταγμό τον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη ούτε σε «αντιμνημονιακές σημαίες ευκαιρίας», ούτε σε «ναζιστικές, εγκληματικές συμμορίες, όπως είναι η Χρυσή Αυγή» και χαρακτήρισε τις εκλογές δημοψήφισμα. «Ή προχωράμε με το Μνημόνιο και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα αναγκάσει την ηγεσία του ΚΚΕ «να βγάλει τα παραμορφωτικά γυαλιά του απομονωτισμού» και θα υπενθυμίσει στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ότι η εκλογική της βάση θέλει καταγγελία του Μνημονίου «και όχι παιχνίδια με το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ».