ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Μάνος: Να υπερισχύσει η φωνή της λογικής

Στ. Μάνος: Να υπερισχύσει η φωνή της λογικής

Τη στήριξη της «Δράσης» στις προσεχείς εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Μάνος.

Με προσωπικό του μήνυμα προς τους ψηφοφόρους, ο κ. Μάνος ζήτησε να υπερισχύσει η φωνή της λογικής και της συλλογικής προσπάθειας «έναντι των θυμωμένων και των παράλογων.

«Με την δική σας ψήφο, στις 6 Μαΐου μπορούμε να είμαστε στη Βουλή με τουλάχιστον 8 βουλευτές και να βοηθήσουμε να κυβερνηθεί ο τόπος. Μην διστάσετε στιγμή να υπερασπιστείτε το σωστό. Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους. Εξηγήστε τους το γιατί. Η Δράση μπορεί και θέλει να γίνει η δική σας φωνή στην επόμενη Βουλή» τόνισε ο κ. Μάνος.

Μην παραλείποντας να ασκήσει κριτική ακόμη και στον εαυτό του, ο κ. Μάνος επισήμανε ότι στο παρελθόν «ψηφίζαμε με γνώμονα το τι δεν θέλουμε, όχι το τι θέλουμε. Από φόβο. Και το παρόν πολιτικό σύστημα επένδυσε πολύ σε αυτό το συναίσθημα. Σταθερά και επίμονα, καλλιέργησε μια κοινωνία φόβου, ειδικά το τελευταίο διάστημα».

«Γι' αυτό σας εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να μπορέσετε αυτή τη φορά να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Να ψηφίσετε θετικά. Να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Για να γίνουμε (επιτέλους) εμείς οι Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ και το πολίτευμα μας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που όλοι ονειρευόμαστε», κατέληξε ο κ. Μάνος.