ΚΟΜΜΑΤΑ

Κασιδιάρης: Να δώσει στη δημοσιότητα το υλικό ο Χαϊκάλης

Κασιδιάρης: Να δώσει στη δημοσιότητα το υλικό ο Χαϊκάλης

«Καλώ τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να λάμψει η Αλήθεια και να αποκαλυφθούν οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για απόπειρα χρηματισμού του.

Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, «η πράξη του είναι νόμιμη σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς δεν αφορά προσωπικά δεδομένα πολιτών, αλλά απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή. Να αψηφίσει λοιπόν τις απειλές του κυκλώματος Ντογιάκου που τον έκαναν προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών για να καλύπτει τα εγκλήματα του Σαμαρά».

«Όταν την περασμένη εβδομάδα παρουσίασα στη Βουλή συγκλονιστικά ντοκουμέντα και την εντολή του Σαμαρά στον Ντογιάκο να μας κλείσει στη φυλακή, όλα τα κανάλια της διαπλοκής "έθαψαν" τις αποκαλύψεις και ο Σαμαράς σιώπησε και κρύφτηκε στο Μαξίμου. Όταν ήρθε στο φως η ομολογία Μπαλτάκου το σύστημα μου άσκησε παράνομη δίωξη για κακούργημα. Όσα εγκλήματα όμως και να κάνει η ανθελληνική Χούντα του Σαμαρά η αλήθεια έχει ήδη λάμψει και πολύ σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα καταδικάσει οριστικά τον πιο άθλιο πρωθυπουργό των τελευταίων δεκαετιών, το μεγαλύτερο φερέφωνο της διεθνούς τοκογλυφίας», καταλήγει η δήλωση.

Ρoή Ειδήσεων