Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Υπάρχει ντοκουμέντο - Ο Σαμαράς μας έβαλε φυλακή

Newsbomb

Στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου, βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη (10/12/2014) ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε - με βαριές εκφράσεις - εναντίον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε ως υπεύθυνο για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, αποκάλυψε την ύπαρξη ηχητικών συνομιλιών στο διαδίκτυο, στα οποία, όπως ισχυρίστηκε, ανώτατος παράγοντας της κυβέρνησης φέρεται να καλεί δικαστικό λειτουργό - μιλώντας συνθηματικά - να βάλει στη φυλακή βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

"ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ).

Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γα@@@".