ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά για τις καταθέσεις Χαρδούβελη

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά για τις καταθέσεις Χαρδούβελη

Την κυρίαρχη προτεραιότητα αποτελούν η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, όπως κατέστησε για μία ακόμη φορά σαφές ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσίευμα σχετικά με έγγραφο του Υπουργού κ. Νικολούδη για το Πόθεν Έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Το θέμα αυτό, σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, «δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, την ίδια στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης έστελνε mail στην τρόικα, συμφωνώντας σε νέα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό.

Η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις αμαρτίες αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια και των φίλων τους».

Σχετικές ειδήσεις