ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Βενιζέλος: «Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας»

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Βενιζέλος: «Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας»

Ξέφυγε από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης ο... Καίσαρας πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αφού δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας μας δουλεύει εν ψυχρώ», αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση είπε: «Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν να έχουμε συνεχώς εναλλαγή Θεοχαράκη-Χουλιαράκη στο Euro Working Group όπου γίνεται η καθοριστική συζήτηση;».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει ενότητα λόγου, δεν υπάρχει ενιαία ομάδα, δεν υπάρχει διαφάνεια. Άλλη διαπραγμάτευση κάνεις ο κ. Παππάς στο γκρουπ της Φρανκφούρτης, άλλη ο κ. Χουλιαράκης στο Brussels Group, άλλη ο κ. Θεοχαράκης στο Euro Working Group, άλλη ο κ. Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος, άλλη ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός, άλλη ο κ. Τσακαλώτος ως αναπληρωτής υπουργός. Κοροϊδευόμαστε και τρώμε το χρόνο».

«Εμάς ο κ. Τσίπρας μας θεωρεί ότι είμαστε η τρόικα εσωτερικού. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής σε όλη τη διαπραγμάτευση πως πρέπει να χαρακτηριστεί;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας «πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικού».

Σχετικές ειδήσεις