ΚΟΜΜΑΤΑ

Χρυσοβελώνη: Ο Βενιζέλος δεν απέφυγε για άλλη μια φορά τα συνήθη ψέματά του

Χρυσοβελώνη: Ο Βενιζέλος δεν απέφυγε για άλλη μια φορά τα συνήθη ψέματά του

«Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ήταν αποκαλυπτικός στην πολύωρη συνέντευξή του "Στον Ενικό". Πρώτον, γιατί δεν απέφυγε για άλλη μια φορά να πει τα συνήθη ψέματά του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το e - mail Χαρδούβελη δεν περιείχε μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ. Δεύτερον, γιατί έδειξε περίτρανα ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ πως τα μεσαία και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ήταν εκείνα που υπέστησαν το δυσβάσταχτο βάρος των οδυνηρών θυσιών που επέβαλαν ο ίδιος και ο συνέταιρός του στην αλήστου μνήμης μνημονιακή συγκυβέρνησή τους».

Τα παραπάνω τονίζει, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή όσα ανέφερε ο Ευ. Βενιζέλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτει ότι «τα μόνα λάθη που "αναγνώρισε" ο κ. Βενιζέλος ήταν επικοινωνιακά. Του φταίνε, δηλαδή, οι Έλληνες πολίτες που δεν ...μπόρεσαν να καταλάβουν και να αποδεχθούν πως οι σκληρές υφεσιακές πολιτικές και η εκτόξευση της ανεργίας ήταν για το ...καλό τους».

«Eπειδή, όμως, ο ελληνικός λαός "έζησε στο πετσί του" για πέντε χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων, γι' αυτό και έστειλε μια για πάντα τον κ. Βενιζέλο στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και στον κάδο της Ιστορίας», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.