ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοψήφισμα-Χρυσοβελώνη: «Οταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά πράγματα»

Δημοψήφισμα-Χρυσοβελώνη: «Οταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά πράγματα»

«Συναισθανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών που διάγει η χώρα μας, θέλω να απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν με αίσθημα ευθύνης και ομοψυχίας την προσεχή Κυριακή στις κάλπες, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας» αναφέρει μεταξύ άλλωνη εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Τονίζει ότι «πάνω από όλα προέχει η διαφύλαξη της ενότητας του ελληνικού λαού, μακριά από διχαστικές απόψεις και συνθήματα».

«Δεν υπάρχουν πατριώτες και μη πατριώτες. Είμαστε όλοι Έλληνες. Την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος όλοι μαζί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα κληθούμε με ψυχραιμία και εθνική ενότητα να εργαστούμε σκληρά, ούτως ώστε η πατρίδα μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να ξαναβρεί τον βηματισμό της, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης της αλληλεγγύης των κρατών μελών, της ισότιμης συμμετοχής και της ουσιαστικής συνοχής, αλλά και εντός της ζώνης του Ευρώ. Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας αποτελεί και πρέπει να αποτελεί απαράβατη συνθήκη για όλους τους Έλληνες πολίτες» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη, η οποία καταλήγει στην δήλωσή της με έκληση στους πολίτες να μην λησμονούν ότι «όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα» είπε.

Ροή Ειδήσεων