ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Η χώρα δεν έχει σωθεί ακόμη

Θεοδωράκης: Η χώρα δεν έχει σωθεί ακόμη

Υπάρχει μια παρέα στην Ευρώπη που θέλει την Ελλάδα εκτός, υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρίσκεται στον Δραπανιά Κισσάμου.

Όπως τόνισε «προέχει να λύσουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, να σταθεροποιηθούμε και μετά να πάμε σε εκλογές για να λύσουμε τις διαφορές μας».

Σε δηλώσεις του στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» σημείωσε αναφερόμενος στην ψήφιση της συμφωνίας: «Εμείς στηρίξαμε και χωρίς προαπαιτούμενα. Γιατί -για να το πω απλά- ο Σόιμπλε καραδοκεί. Και δεν το λέω σαν πρόσωπο. Υπάρχει μια παρέα στην Ευρώπη που θέλει την Ελλάδα εκτός. Είτε για να δώσει ένα μάθημα στους «κακούς» Έλληνες, είτε γιατί θέλει με την τιμωρία της Ελλάδας να συνετιστούν κι άλλα κράτη. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι. Ας λύσουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, ας σταθεροποιηθούμε και μετά πάμε σε εκλογές ή ό,τι άλλο για να λύσουμε τις διαφορές μας».

Όσον αφορά στις εκλογές τόνισε: «Σε εκλογές αργά ή γρήγορα θα πάμε, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μια σταθερή βάση κι ούτε μπορεί να στηρίζεται συνεχώς από εμάς. Τη στηρίζουμε τώρα που είναι τα σημαντικά της Ευρώπης. Αύριο που πρέπει να κυβερνήσει, με ποιους θα το κάνει;»

Σχετικές ειδήσεις