ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Θεοχαρόπουλος: Οι εκλογές να οδηγήσουν σε προοδευτική διακυβέρνηση

Εκλογές - Θεοχαρόπουλος: Οι εκλογές να οδηγήσουν σε προοδευτική διακυβέρνηση

«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μία αποτελεσματική κυβέρνηση σε προοδευτική, ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Οι εκλογές από την στιγμή που δρομολογήθηκαν πρέπει να οδηγήσουν σε μία τέτοια προοδευτική διακυβέρνηση», δήλωσε για τη πορεία προς τις εκλογές ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Την ίδια στιγμή υποστήριξε ότι η νέα πρόταση διακυβέρνησης πρέπει να περιλαμβάνει τις δυνάμεις της συγκρότησης μιας νέας και βιώσιμης προοδευτικής πλειοψηφίας, που θα ανταποκριθούν στο αίτημα να προωθήσει τη δημοκρατική έξοδο από την κρίση.

Οι πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, συμπλήρωσε εκφράζονται με την πολιτική της αυτονομία. Οι συνεργασίες μας με άλλες πολιτικές δυνάμεις για την προώθηση στόχων ευρύτερης σημασίας, όπως είναι η προώθηση της προοδευτικής αλλαγής στη χώρα, είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας. Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συνεννοήσεις που περιλαμβάνουν την προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

«Απαιτείται η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού», κατέληξε.Απαιτείται η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Δείτε εδώ όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις