ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015-Μαξίμου: Σε ολοκληρωτική σύγχυση η Ν.Δ. εξαιτίας των εκλογών

Εκλογές 2015-Μαξίμου: Σε ολοκληρωτική σύγχυση η Ν.Δ. εξαιτίας των εκλογών

Προφανώς εξαιτίας του άγχους για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, η Νέα Δημοκρατία έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Όπως σχολιάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία από τη μια προειδοποιεί τον λαό για τα επώδυνα μέτρα που έρχονται, και από την άλλη ζητάει αναβολή των εκλογών και κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» προκειμένου να συμμετάσχει στην εφαρμογή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τεκμηρίωση της ΝΔ παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο πόσο επώδυνα θα ήταν τα μέτρα με τα θηριώδη πλεονάσματα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποδεχτεί. Όπως παραλείπει να αναφερθεί και στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε μέχρι τέλους να χαρακτηρίζει βιώσιμο.

Σε κάθε περίπτωση ο πόνος της ΝΔ για «τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης για σκάφη πάνω από 5 μέτρα και για αυτοκίνητα πάνω από 2500cc», είναι πραγματικά ενδεικτικός της ευαισθησίας της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, καταλήγουν από το Μαξίμου.

Νωρίτερα από τον Συγγρού είχαν αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε τις εκλογές για να «εξαπατήσει και να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων, πριν πληρώσουν τους φόρους», παραθέτοντας μία σειρά από μέτρα.

Σχετικές ειδήσεις