ΚΟΜΜΑΤΑ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Παππάς: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Παππάς: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά

Πεπεισμένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δήλωσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

Εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές», ανέφερε.

Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθησή του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού που υπήρχε και στην προηγούμενη περίοδο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση «η χώρα θα κυβερνηθεί», ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. «Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ», σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα», ανέφερε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών».