ΚΟΜΜΑΤΑ

Εκλογές 2015 - Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ο άνθρωπος που έκανε το ρουσφέτι... επιστήμη

Εκλογές 2015 - Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ο άνθρωπος που έκανε το ρουσφέτι... επιστήμη

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που τώρα υπηρετεί και εκφράζει δήθεν το νέο και το φρέσκο στην πολιτική ζωή του τόπου είναι ο άνθρωπος που έχει σαρώσει όλα τα ρεκόρ στα ρουσφέτια.

ΤΟ NEWSBOMB.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: 75 ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009 Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ... ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΗΘΙΚΗΣ

Αν υπήρχε βραβείο Γκίνες μεταθέσεων στο δημόσιο, θα έπρεπε δικαιωματικά να το πάρει ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ.

Δεν έχει αφήσει υπουργείο για υπουργείο που να μην έχει ζητήσει μετάθεση κάποιου φίλου του ή κάποιου ψηφοφόρου του.

Ενδεικτικό του παλαιοκομματισμού με τον οποίο εκινείτο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί το γεγονός ότι μόνο για το διάστημα από το 2007 έως το 2009 ζήτησε τουλάχιστον 75 μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων από δεκάδες υπουργεία. Από το Δημόσιας Τάξης και το Εθνικής Άμυνας, μέχρι το υπουργείο Οικονομικών και το Παιδείας.

Και αυτά βεβαίως είναι τα ρουσφέτια που ζητούσε γραπτώς από το γραφείο του. Φανταστείτε πόσα άλλα έχει ζητήσει προφορικά από υπουργούς και γενικούς γραμματείς.

Τα στοιχεία που φέρνει - κατ΄αποκλειστικότητα - το Newsbomb.gr είναι άκρως αποκαλυπτικά και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.

Για ευνόητους λόγους έχουμε σβήσει τα ονόματα των υπαλλήλων για λογαριασμό των οποίων ο κ. Μεϊμαράκης έστελνε μπιλιετάκια στα υπουργεία.

Και βεβαίως επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω ρουσφέτια αφορούν μόνο την διετία 2007 - 2009 και είναι μόνο αυτά που έχει ζητήσει γραπτώς.

Κανείς δεν γνωρίζει πόσα άλλα έχει ζητήσει προφορικά από υπουργούς και γενικούς γραμματείς υπουργείων.

Όπως φαίνεται και από τα στοιχεία, η μεγάλη αδυναμία του πολλά βαρύ κύριου Βαγγέλη ήταν οι μεταθέσεις στρατιωτικών και αστυνομικών που είναι βεβαίως και η μεγάλη εκλογική του δεξαμενή.

Δείτε εδώ όλα τα ρουσφέτια:

ROUSFETIA - METATHESEIS

Ο κ. Μεϊμαράκης προφανώς έχει ασθενή μνήμη και ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε αδάμαντα ηθικής που πολεμά τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη ρουσφετολογική Ελλάδα.

Μιλάμε βεβαίως για απύθμενη υποκρισία που ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.

Θα πρέπει κάποιος να πει στον κ. Μεϊμαράκη πως για να κουνάς το δάκτυλο και να πουλάς βαρυμαγκιά πρέπει να είσαι και πολύ καθαρός και πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου.

Σε αντίθετη περίπτωση, άμα δηλαδή έχεις λερωμένη τη φωλιά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, διότι στη μικρή Ελλαδίτσα μαθαίνονται όλα εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015 Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015