ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Θα στηρίξω Σαμαρά για πρόεδρο της ΝΔ

Άδωνις: Θα στηρίξω Σαμαρά για πρόεδρο της ΝΔ

Τη στήριξή του στον άνθρωπο που κατέστρεψε τη χώρα, αλλά και καταδίκασε σε παρακμή τη «γαλάζια» παράταξη, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο πρώην υπουργός του, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αμετανόητος οπαδός του Τόμσεν και της καταστροφικής πολιτικής των δανειστών, κ. Γεωργιάδης, αποδεικνύεται ίσως ο μοναδικός –μαζί με τον κ. Παπασταύρου ο οποίος λογοδοτεί στη Δικαιοσύνη αυτόν τον καιρό για τη λίστα Λαγκάρντ- υποστηρικτής του πρώην πρωθυπουργού, για την επάνοδό του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο Star, δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς ήταν ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, θα τον στήριζε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια. «Το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αυτό βέβαια έχει απαντήσει ήδη ο ελληνικός λαός και δη οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Η συντριπτική ήττα του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά τον Γενάρη, αλλά και της πολιτικής του, τόσο στο δημοψήφισμα όσο και στις τελευταίες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, δεν αφήνει παρερμηνείες...

Σχετικές ειδήσεις