ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά

Γεννηματά: Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά

Μήνυμα συνεργασίας προς ιδεολογικά συγγενείς χώρους απευθύνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γενημματά.

Σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα altsantiri.gr σημείωσε: «Όσοι προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει οριστικά! Η πρόσκλησή μας για «επιστροφή στο κοινό μας σπίτι» έγινε αποδεκτή και συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες. Η Νέα Αρχή που κάναμε με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις Πολιτών δημιουργεί μια νέα δυναμική για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας».

Η κυρία Γεννηματά επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα καταλογίζοντας του «περιχαράκωση»: «Πιστεύουμε πως κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τόσο οξυμένα προβλήματα του τόπου! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα την ευθύνη να διασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Με Εθνική Γραμμή για βιώσιμες λύσεις, με οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια και την αμετάκλητη απομάκρυνση του κινδύνου ενός Grexit. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε ξανά την περιχαράκωση του σε μια ισχνή κομματική πλειοψηφία».

Προαναγγέλλει δε ότι θα ασκήσει έντονη κριτική λέγοντας: «Εμείς με δεδομένες τις διαφορές και τις αντιθέσεις μας με το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ασκήσουμε μια αυστηρή αλλά αξιόπιστη και προγραμματική αντιπολίτευση, με ουσιαστική κριτική, με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις. Η αντιπαράθεσή μας θα έχει συνέπεια λόγων και στάσης, με επιχειρήματα, χωρίς ακραίες πολώσεις και δίχως άγονες διχαστικές συγκρούσεις».

Σχετικές ειδήσεις