ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι μιας καταστροφικής πολιτικής

Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι μιας καταστροφικής πολιτικής

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει μέσω συνέντευξής του στο «Έθνος» ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επισημαίνοντας ότι εφόσον ο ίδιος εκλεγεί, «το κόμμα δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι μιας καταστροφικής για τον τόπο πολιτικής».

«Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του, με την ανεύθυνη και αναξιόπιστη συμπεριφορά τους, έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα καταρχήν συνεννόησης. Αυτό που επιθυμεί είναι συνενόχους για να εφαρμόσει με τις μικρότερες δυνατόν συνέπειες την καταστροφική του πολιτική», σημειώνει ο Β. Μεϊμαράκης.

Αναφερόμενος στις εκλογές της ΝΔ, υπογραμμίζει πως «το κρίσιμο διακύβευμα της εσωκομματικής μας αναμέτρησης είναι να αναδείξουμε μια νέα ηγεσία που θα καταστήσει ξανά τη Νέα Δημοκρατία στη συνείδηση των πολιτών ως δύναμη αλλαγής, ικανής να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα».

Χαρακτηρίζει, εξάλλου, «επικοινωνιακό εύρημα» τα περί παλιού και νέου στην παράταξη και προσθέτει: «Η ανανέωση απαιτεί ιδέες, όχι πράξη ληξιαρχείου, γι’ αυτό εγώ δίνω μάχη ιδεών και όχι γενεών».

Σχετικές ειδήσεις