ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος - Μητσοτάκης: Επιχειρώ να εκφράσω το σύνολο της Κεντροδεξιάς

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος - Μητσοτάκης: Επιχειρώ να εκφράσω το σύνολο της Κεντροδεξιάς

«Στον μεσαίο χώρο βρίσκονται οι “πολιτικά ορφανοί πολίτες, η προσέλκυση των οποίων θα αυξήσει τα ποσοστά της ΝΔ». Αυτό δήλωσε σήμερα, Τετάρτη (23/12/2015) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας παράλληλα: «Επιχειρώ να εκφράσω το σύνολο της Κεντροδεξιάς».

Σε συνέντευξή του στο Mega και ερωτηθείς για το τι θα πράξει σε περίπτωση εκλογής του ιδίου ή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα ενότητας και πως «ο ένας θα στηρίξει τον άλλο».

Αναφορικά με τα διλήμματα της εκλογής της 10ης Ιανουαρίου, ανέφερε ότι το πρώτο αφορά στο ζήτημα της δημιουργικής ανανέωσης ή της στασιμότητας και το δεύτερο στο ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Υποστήριξε, πως το στοίχημα της μαζικής συμμετοχής του κόσμου το κέρδισε ο ίδιος και όχι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που είχε ταχθεί κατά της ανοιχτής διαδικασίας.

«Αποδείξαμε ότι αν ανοίξουμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία, η κοινωνία δεν θα μας γυρίσει την πλάτη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Σχετικές ειδήσεις