ΚΟΜΜΑΤΑ

Στηρίζει Γεννηματά ο Λαλιώτης

Στηρίζει Γεννηματά ο Λαλιώτης

Την απόλυτη στήριξή του προς την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά εκφράζει με δήλωσή του σήμερα, Πέμπτη (24/03/2016) ο Κώστας Λαλιώτης επισημαίνοντας ότι η ίδια «έχει αποσαφηνίσει και πριν τις εκλογές και μετά από αυτές ότι η Κεντροαριστερά ως δημοκρατική, μεταρρυθμιστική προοδευτική ευρωπαϊκή δύναμη έχει το δικό της αυτόνομο λόγο, που σηματοδοτεί τις δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας, του Ριζοσπαστικού Κέντρου, της ανανεωτικής Αριστεράς και της πολιτικής Οικολογίας».

«Είναι σε όλους γνωστό ότι συμφωνώ απολύτως με αυτή τη θέση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως την έχει διατυπώσει η Φώφη Γεννηματά σε συνδυασμό με όλες τις μετεκλογικές πρωτοβουλίες της για μια δυναμική και θετική προοπτική της Κεντροαριστεράς με αυτόνομο λόγο, με αυτοδύναμη στρατηγική, με ουσιαστική και αποφασιστική παρέμβαση», πρόσθεσε ο Κ. Λαλιώτης.

Ο ίδιος, εξάλλου, διαψεύδει πληροφορίες που μεταδόθηκαν διά του Τύπου και έκαναν λόγο για «παρασκηνιακές ζυμώσεις» και «μυστικά ραντεβού» του ιδίου με τον Δημήτρη Ρέππα.

«Ο Δημήτρης Ρέππας είναι φίλος μου εδώ και 45 χρόνια, έξω και πέρα από τις πολιτικές συγκυρίες, και ανεξάρτητα από τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας στην πολιτική. Με δεδομένες τις διαχρονικές φιλικές, προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις, οι συναντήσεις μας δεν αποτελούν είδηση και πολύ περισσότερο δεν συνιστούν "μυστικά ραντεβού" και "παρασκηνιακές ζυμώσεις"», λέει ο Κ. Λαλιώτης.