ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωσή της και για τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο, που θα γίνουν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη μίλησε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Βίκυ Ευταξά, η οποία τόνισε πως το κόμμα προετοιμάζει μια πρωτοβουλία για το προσφυγικό, ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στις 3 Δεκεμβρίου, στους Αμπελόκηπους και παρεμβάσεις κοινωνικού περιεχομένου τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η κ. Ευταξά σημείωσε, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένταξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ιδίως από την ώρα που άρχισε να λειτουργεί και το μητρώο στελεχών του κόμματος. «Γίνεται χαμός», είπε χαρακτηριστικά κι αυτό είναι ένα δείγμα της «παράστασης νίκης» της ΝΔ υπογράμμισε. Παράλληλα επισήμανε ότι «ίσως οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα να είναι πιο γρήγορες από ό,τι φανταζόμαστε».

Σχετικές ειδήσεις