ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά «καρφώνει» Βενιζέλο για Παπανδρέου: Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες

Γεννηματά «καρφώνει» Βενιζέλο για Παπανδρέου: Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες

Ειδήσεις | Φώφη Γεννηματά: Αιχμές για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, άφησε σήμερα, Δευτέρα (16/01/2017) η Φώφη Γεννηματά.

«Όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν. Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου τη διαβεβαίωσε πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η ίδια επέκρινε τη στάση του Ποταμιού και επανέλαβε πως ό,τι ίσχυσε για το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, το ίδιο ισχύει και για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ερωτηθείσα για το εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συνεργαστεί με την πολιτική κίνηση που εξήγγειλαν την Κυριακή (15/01/2017) η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης, η κ. Γεννηματά είπε: «Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές».

«Επικαλούμαι την ηθική που θα έπρεπε να υπαγορεύει πολιτικούς που ανδρώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν σε αυτό για να δώσουν μαζί μας τη μάχη. Αν δεν έχουν αλλάξει πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση, το ηθικό για όσους τιμήθηκαν από ένα κόμμα είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας», ανέφερε - μεταξύ άλλων – η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά επικαλέστηκε την ηθική που θα έπρεπε να υπαγορεύει σε πολιτικούς που ανδρώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν σε αυτό για να δώσουν «μαζί μας» όπως είπε, τη μάχη. «Αν δεν έχουν αλλάξει πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση-το ηθικό για όσους τιμήθηκαν από ένα κόμμα είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις