Παρέμβαση Κοντογιάννη για Ολύμπια οδό και αεροδρόμιο Ανδραβίδας

Newsbomb

Σε νέα παρέμβαση προχώρησε ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης για το Αεροδρόμιο Ανδραβίδας και την Ολύμπια Οδό, με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Κοντογιάννης ζητά να υπάρξουν άμεσα διευκρινήσεις από την Κυβέρνηση, η οποία «επί μήνες σιωπά σχετικά με την τύχη των δύο αυτών καθοριστικών έργων για την ανάπτυξη του Νομού».

Ο πρώην υφυπουργός τόνισε πως είναι αναγκαίο και τα δύο αυτά έργα να υλοποιηθούν και πως δεν νοείται η ολοκλήρωση του ενός να γίνει εις βάρος του άλλου.

«Η Κυβέρνηση πρέπει να πάψει επιτέλους να αντιμετωπίζει την Ηλεία ως περιοχή δευτέρας διαλογής και να τηρήσει έστω το ελάχιστο των υποσχέσεών της δίνοντας στους πολύπαθους πολίτες της Ηλείας δύο από τα έργα που επί δεκαετίες διεκδικούν: Τo πολικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και την Ολύμπια Οδό

Να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νεράιδα και κυρίως να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο, που επί μήνες παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα», σημειώνει ο κ. Κοντογιάννης.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved